Mesaje : 283 Data de înscriere : 04/10/2008 Varsta : 29 Localizare : ¤«вяΦкεη¤ωΘ®ℓ∂»¤
Subiect: The Rasmus Vin Oct 24, 2008 7:30 am
The Rasmus sunt o trupa finlandeza, formata la Helsinki la jumatatea anilor 90, pe vremea cand membrii grupului erau inca la liceu. The Rasmus a aparut fiindca - spun membrii trupei - ceea ce se intampla la aceea vreme pe scena muzicii finlandeze nu era prea grozav. The Rasmus au semnat cu o mare casa de discuri - Warner, si, cand inca baietii aveau doar 16 ani si-au vazut pe piata primul album - `Peep`. El a ajuns disc de aur, iar trupa a dat in acel an - 1996 - peste 100 de concerte. Al doilea disc - `Playboys` - a venit un an mai tarziu, si-a ajuns de asemenea disc de aur. Popularitatea trupei a continuat sa creasca, au cantat in deschidere la Dog Eat Dog si Rancid, iar industria muzicala finlandeza le-a dat premiul pentru `Cel mai bun nou artist`. Cantecul `Liquid` de pe al treilea disc The Rasmus a beneficiat si de videoclip, s-a transmis intens la MTV si -a fost declarat cantecul anului de catre critica muzicala din Finlanda. Formatia a avut sansa sa deschida concertele Red Hot Chilli Peppers si Garbage. Albumul `Into` s-a bucurat de mai mult succes decat precedentele - a debutat pe locul I in topuri si-a ajuns disc de platina. Formatia a cantat in Europa, alaturi de H.I.M. si Roxette. Cantecul cu care The Rasmus au dat lovitura pe plan international este `In the shadows`. El se gaseste pe LP-ul `Dead Letters`, aparut in 2003. Discul a urcat in topurile din cateva tari europene: Germania, Austria si Elvetia. Cel mai recent material al lor este `Hide From The Sun`, lansat in 2005. Trei single-uri au iesit pe piata de pe acest album: `No Fear`, `Sail Away`, and `Shot`.
Deea ~†~::TH Fan::~†~
Subiect: Re: The Rasmus Sam Noi 08, 2008 6:29 pm
Eu una n-am auzit de ei
ღαmy♥тømღ Admin
Mesaje : 283 Data de înscriere : 04/10/2008 Varsta : 29 Localizare : ¤«вяΦкεη¤ωΘ®ℓ∂»¤
Subiect: Re: The Rasmus Dum Noi 09, 2008 7:26 pm
nici eu..pana knd varumeo nu mi-a pus o mel de-a lor
Subiect: Re: The Rasmus Dum Noi 09, 2008 8:49 pm
Aha si de atunci asculti formatia?
ღαmy♥тømღ Admin
Subiect: Re: The Rasmus Dum Noi 09, 2008 8:51 pm
dap