Buuun...Sa incep si eu...Profa de romana asa-i de buna ca dak nu intelegem cv ne explica de mai multe ori,profa de fizik si ea e buna numaica e mika de inaltime dar e dragutza,profu de muzica il uraskkkkk cat e el de mare:deci ma pune sa cant si n-apuk sa zic primul cuvan ca imi da 4(nu in catalog ca in caietul lui)asa de tare il uraskkkk,profa de chimie asa-i de nostima ca dak faci cv iti tine predica dup zice o gluma buna si cont lectia,profa de mate tot asa ca la profu de muzik(ne da la teme cu tona),profa de bio e buna,numai cateodata e rea,profa de edu.fizik e foarte buna,profa de civik nush ce are dar respira de parca zici ca nu are aer,profu de desen e cel mai tare,ne de sa desenam desene k-lumea nu ca alalaltu' din cls a VI-a,profa de tehno ii buna si ea(ca cu ea facem si tehno si info),profa de isto e buna(la ora ei nu zicem nici pas),vai profa de franca asa-i de idioata:Deci ne pune sa citim lectia si s-o traducem,ma pune p mine s-o citesc in franceza dup imi zice s-o traduk(eu nush o boaba din franca)asa ca-mi da 10 chiar dak nush nimik,profa de geogra e ffff buna,profu de reli,ne tine o ora intreaga cu lectia si ora urm ne da test(asta nu gandeste)si cam atat dak imi mai vine in minte cv prof o sa mai scr